12. 1. 2015.

Lakovi

      Vaše ruke izgledaće lepše ukoliko namažete nokte. Prvo negujte svoje ruke i nokte, znači nema grickanja noktiju i zanoktica no! no! Istrljajte predeo oko noktiju limunom i ojačajte svoje noktiće, mažite kremice i druge posebne preparate za rast, jačanje i negu istih. Iskreno ja sam veliki protivnik gelova, pa ako su u najrazvijenijim državama zabranili solarijume a Vi obavezno idete jednom u dva meseca ili mesec dana na solarijum ruku, a na rukama se vide najraniji znaci starosti hm hm hm….. A zračenje, a onaj ružni izrastak-ispupčenje na noktima, skoro me je jedan drug pitao šta Sari nije u redu sa noktima xaxaxaxaxaax!!! Ne znam ali ne bih vam preporučila da se davite u mast-hevuuuu, da vam izgovor bude to što traju mesec dana(ne traju izgledaju smešno posle nedelju dana), mnogo je lepše a i zdravije za samu nokatnu ploču lakirati ih odmarati od laka za nokte-pustite ih da disšu, budu uredni, šareni i prirodni!!!




     Što se tiče zadržavanja laka na nokatnoj ploči to zavisi od same vaše površine nokta. Ako je masnije brže će se skidati bili oni skupi ili jeftini isto je I ako je nokatna ploča brdovita xexex to jest ako ima neravnina. Skuplji lakovi vam ne pružaju to da duže traju na noktima NOU već samo ima jedna caka oni traju duže ne sasuše se kao ovi jeftini posle nekoliko meseci i traju godinama, e sada na vama je samima da izaberete da li ćete i koje lakove koristiti.




A naši Omiljeni lakovi su:





     Iako je malo passé i isfurana boja ja je jaaako volim i već duže koristim. Naravno pričamo o famoznom kreč belom laku za nokte. Naime ovih dana mi se sa najrazličitijih blogova nude marke kao što su essie i china glaze ALOOOO ti lakovi koštaju, devojke ja ne sumnjam da lak ima svoju priču-postojan je, brzo se suši itd. Ali je meni nekako presmešno da dam 1000dinara za lak te sam našla savršenu kreč belu boju od najobičnijeg Golden Rose laka u boji 242 e u čemu je caka. Pa fora je u tome što sam ostavila bočicu po strani i zaboravila na taj lak, naravno lak se malo zgustio od stajanja ali je to za mene bio pravi pogodak! Čak jedan sloj je dovoljan što ću vam pokazati u slikama a u dva sloja je fenomenalan pa kakve marke i čuda i svi me pitaju koji je to taako efektni lak za nokte i nagađaju neke markice smešne i cene od kojih mi se vrti u glavi a tajna je samo u ovom čudu koji se malo zgustio.





U dva sloja



Ali i u jednom sloju izgleda okej


     Drugi po redu omiljeni je opet Golden Rose u broju 262. Po meni ovo je najidealnija crvena-bordo boja. Nije otvoreno crvena nije ni bas zatvorena bordo baš baš nešto između. Jako je povoljan kupujem ga za 100dinara u drogerijama ali da budemo iskreni ne traje tako dugo-mada ja imam malo masniju nokatnu ploču pa mi se svi lakovi manje više brzo skidaju. Moraću da probam ovu foru kao sa kreč belim lakom ali ovaj često mažem i nikako da ga zaboravim, baš mi je kul boja i za izlaske i uz dnevne poslovne kombinacije








     I treći po redu iz porodice Golden Rose jeeee naravno crni lak za nokte. Ja ovaj lak u 90% vremena imam na nogama nekako mi deluje efektno na kratkim noktima. Volim crnu boju kada je lak za nokte u pitanju, znam da je neki izbegavaju ali to kod mene nije slučaj.





     Za kraj pored ovih klasičnih lakova koje uvek imam i mažem bez obzira na modu, trenutne trendove, sezonu, leto, zima, jesen meni ove boje pašu uz sve kombinacije dnevne i noćne, letnje i zimske. Ali i ova boja me je oduševila. To je tamnoplava sa nekim sjajem u sebi kao nek sitne, sitne šljokice onako neupadljive koje se vide samo pri dnevnoj svetlosti. U pitanju je Gabrini kolekcija u broju 337.







Da li Vi volite lakove i koje?
Da li volite klasične boje kao mi ili volite šarene i smelije nijanse?
Da li volite skupe lakove ili jeftine?
Šta su Vaše tajne skupih i jeftinih lakova?
Vaši trikovi za dugotrajnost laka na noktima?






7 коментара:

  1. Pre nego sto mazes nokte, stavi lak u frizider da stoji oko 15-20 min. Nakon toga se stegne i odlican je za mazanje :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na preporuci, probacemo sa ovim bordo lakom. Nadam se da ce imati intenzivniju nijansu :) Hvala na komentaru :*

      Избриши
  2. Hahahah e baš mi je milo što još neko uglavnom koristi te GR lakove xD
    Ja imam samo njih, mislim 70 din je smešna cena a meni i oni traju nedelju do dve. Pa što bih bacala pare na skuplje kad mi i ovi odgovaraju :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tako je!!! A dati u danasnje vreme 1000 dinara za lak (da li spominjati da je to samo cist marketing prodati posto poto nesto po vecoj ceni) a pri tom ne zaradjivati nista je stvarno sramno. Hvala puno na komentaru :) :*

      Избриши
  3. Obozam Golden ROse lakove :)
    Zapravo samo njih i imam.
    Definitivno nisam jedna od onih koja ima sto bocica...
    Kod mene je tu uvek pink, crveni, ljubicasti i beli.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hm razmisljam da uzmem neku pink boju za prolece da je ubacim u svakodnevnicu imaju lep izbor nijansi. Hvala na komentaru :* :)

      Избриши