9. 11. 2014.

Top 8 drugstore products

Lice:


     E ovo je proizvod kome se stalno vraćam i imam onaj odnos volim-ne volim. Koristim ga ponekad pre pranja lica ako imam zaista puno šminke ali prvenstveno ga koristim u toku dana da očistim lice i pre spavanja. Njegova tajna je jednostavna sadrži salicilnu kiselinu koja je veoma delotvorna, ne zapušava pore i dobar je u uklanjanju mitisera. Kada ga stavljate izbegavajte područje oko očiju i nakon stavljanja ne ispirati lice. Ovaj proizvod imate u DM-u, Liliju i ostalim prodavnicama kozmetike. Ja sam zadovoljna ovim proizvodom ali mislim da ne odgovara svačijem tipu kože i nekad se koža zasiti ovog proizvoda zato ga ja koristim pa pauziram malo pa ponovo kupim, nekako mi se čini da tako daje najbolje rezultate.


     Sigurno ste čule ili već koristile famozne voćne kiseline za lice. Nema ko ih nije hvalio i zna se da su najbolji trenutno tretmani za čišćenje lica po kozmetičkim salonima tretmani sa voćnim kiselinama. Sve voćne kiseline utiču na isti način - skidaju površinski sloj mrtvih ćelija, rehidriraju epidermis i uspostavljaju normalnu Ph vrednost kože. Koriste se i kao dodatak kremama a ova je jedna od mnogih. Ja sam iskreno PREZADOVOLJNA ovim proizvodom. Stavljam ga 1x dnevno na očišćeno lice i sutradan mažem hidratantne kremice pa uveče ponovo ovu kremu (pošto uglavnom stavljam uveče). Mažem je nedelju dana pa pravim pauzu 3 dana pa ponavljam. Tako da sama procenjujem koliko je dovoljno na mesečnom nivou 2x ili 3x. Meni deluje tako što izbacuje sebum na površinu kože, tačno kada namažem kremu sijam se narednih nekoliko sati sutradan skinem i lice mi je u vidno boljem stanju. Meni je ovu kremu preporučila kozmetičarka morate da se konsultujete pre korišćenja pošto voćne kiseline ne odgovaraju svakom tipu kože i mogu da vam stvore odredjene problem ako nisu za vas.
Kosa:


     Blogeri i vlogeri J su poludeli za šamponima za suvo pranje kose. I to je sasvim okej ako želite da odložite pranje kose za 1 dan, svi su nekako dali najbolje ocene Batist šamponu za suvo pranje ali meni je i ovaj Balea okej i jeftinija zamena sličnog kvaliteta. Naprska se i dobro iščešlja kosa.


     Ovo je bilo aktuelno pre šampona za suvo pranje kose, mada ja koristim talk pošto imam izuzetno tanku kosu drugog dana posle pranja da upije masnoću i održi mi kosu čistu i tog dana.




Za frizure i dane kada je kosa izuzetno nemirna!

Ruke:



     Nisam probirljiva kada su kreme za ruke u pitanju. Imam samo dva jednostavna ulova, prvi da su masne i da dobro hidriraju ruke i drugi da su od kamilice jer smatram da ta biljka dobro deluje za suvu kožu i daje zadovoljavajuće rezultate u rehidrataciji kože.

Telo:





Pristalica sam korišćenja pre ulja za telo nego mleka, ne znam ulje nekako bolje deluje tačnije intenzivnije. Koristim ih ne posle svakog tuširanja da bih pustila kožu da diše ali jednom nedeljno ili dva puta je sasvim dovoljno da se koža osveži i bude glatka. Moj izbor je ovo ulje za bebe sa aloje verom. Lepo miriše i hidrira moram da priznam da ovo koristim i leti na moru kada se vraćamo uveče sa plaže oko 19h da privučem poslednje zrake sunca i ujedno smirim kožu nakon celodnevnog sunčanja. Ovog proizvoda ima u svim Lili i DM prodavnicama.

Stik:


     Generalno nisam za korišćenje ovih stikova i dezadoransa često jer se priča o različitim posledicama koje mogu da ostave zbog njihove funkcije (onemogućavaju znojne žlezde da vrše svoje prirodne funkcije te one gomilaju svoje produkte unutar tela a ne spolja) ali za sada umereno korsitim ovaj Avon proizvod i jako sam zadovoljna. Cena je super i finog je mirisa.


                                       A Vaši omiljeni drogerijski proizvodi su?





26 коментара:

  1. Bilo bi super da si jos i napisala imena proizvoda a ne samo sa slike da probamo da čitamo :-) Imam zelju da probam neutrogeninu micelarnu :-) pozdrav!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na savetu i nama se desi neka greska. Javi utiske za tu micelarnu mi ipak glasamo za Biodermu. Hvala puno na kometaru pozz :) :*

      Избриши
  2. Одговори
    1. Jako je povoljna 350dinara, a ako ima veći procenat voćnih kiselina onda je malo skuplja :)

      Избриши
  3. Gdje ima kupiti ovu kremu AHA skinology i koliko košta?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uh, ja sam iz Niša i kupujem je u Dušanovom bazaru u prizemlju. Uglavnom je prodaju i kozmetičarke privatno kada im se obratiš za pomoć.

      Избриши
  4. Odlicnan izbor! :)
    http://natasafashionlover.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  5. I don't have all of these products in Cananda, but Johnson's Baby Oil is one I can't live without! x E

    Elizabeth Victoria Clark

    ОдговориИзбриши
  6. Great selection Miss!
    Lovely products!
    How cool!

    Jeanne
    http://fashionmusingsdiary.com

    ОдговориИзбриши
  7. Hvala na savetimaa! Ljub

    www.anavranjes.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Odlicne preporuke!
    xo iz Italije,
    Sonia Verardo
    http://www.trenchcollection.com/

    ОдговориИзбриши
  9. Odlicne preporuke. Baby ulje za telo je fantasticno. Ja ga volim koristiti zimi kad mi je koza suvlja, pa joj treba malo vise hidracije.

    Fabulous 30s

    ОдговориИзбриши
  10. I ja zelim ovo Baby ulje,cim potrosim ove mazalice moram kupiti!! :)

    ОдговориИзбриши
  11. love the products ! !
    kisses from dimitris xx
    dimitriscode.blogspot.com
    hope you like it and visit it !

    ОдговориИзбриши