27. 10. 2014.

Top 3 proizvoda bez kojih ne mogu da preguram mesec

Bioderma Crealine or Sensibio H20
     Šta reći o ovom proizvodu što već nije rečeno?  Jednom rečju savršen je. Uklanja šminku u jednom potezu, nema potrebe da uklonite šminku ponovno sa nekim drugim sredstvom jer je ovaj proizvod apsolutno uklanja. Ipak najbolja osobina je što je bez ikakvih parfema i ostavlja kožu da diše. Nije kao neko mleko ili losion za uklanjanje šminke koji vam ostavi masni viniš. Zato ga toplo preporučujem onim devojkama koje vole stalno da se šminkaju i onima koje imaju osetljivu kožu. 



     Naravno ne sviđa mi se samo cena, nekako spada u skuplje proizvode koje posedujem a da su za skidanje šminke, ali vredi svaku paru!

  Alin šampon 

     E sada napomena za ovaj proizvod. Ja imam prirodnu ne tretiranu (farbanu) kosu, tanku i relativno gustu te ovaj šampon može da opere moje teme čak i peni. Nekim drugaricama sa farbanom i jako gustom kosom ovaj proizvod je veliko NE a zašto?  Zato što po mom nekom skromnom mišljenju takvoj kosi ipak treba jači šampon, sa više sastojaka, soli i silikona. Mojoj kosi i sličnom tipu odgovaraju ovakvi prirodni šamponi sa minimalno hemije a većim udelom prirodnih sastojaka.


      Meni se od ovog šampona kosa progustila, manje se masti, ređe je perem-duže je svežeg izgleda. Ne mogu da komentarišem opadanje kose jer nemam problem sa istim ali sam čula od drugih korisnica da je i po ovom pitanju učinkovit.  Ali ne dopada mi se tekstura samog šampona više liči na neku tečnost nego na gust šampon.   


      Elem to je zbog sastojaka i zaista ne peni puno. Tako da cure kojima smeta ovo svojstvo a ima ih dosta, ne preporucujem kupovinu istog. Za mene je učinkovit i kupujem ga iz meseca u mesec. Topla preporuka

Pupa sjaj za usne

     Eh moj omiljeni sjaj za usne. Pa mislim da je svaka od nas imala problem sa momkom i sjajevima za usne. Šta ti je dušo to lepljivo na usnama?  Skini to molim te! I najbolje zapažanje muškog čula ukusa, uuuuu ala je ovo gorko na tvojim usnama. 


     Xexexe ali sve u rok službe, ja nisam bila spremna da se odreknem ni sjajeva ni ljubljenja te sam pronašla ovo čudo. Najveći hvalospev o njemu je što za razliku od SVIH ostalih sjajeva ne daje lepljivi finiš. Kada se skida sa usana imate osećaj kao da imate neko labelo, hrani usne i čini ih mekšim.


     Ukus je fenomenal (nije sad da degustiram sjajeve za vas ali malo sam probala xexe) nije gorak niti lepljiv. Daleko je od jestivog ali ako se ljubite neće smetati partneru. Garant. Ima lepu postojanost, dugo mi stoji na usnama i ne ostavlja one bele linije po bodovima.

12 коментара:

  1. Koja je cena tog čuda što uklanja šminku i gde ima da se kupi? :) Skidam maramicama od kad znam za sebe, potroših Boga na njih :D

    http://kapege23.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako si iz Bg-a u Uscu ako si iz Nisa u zoni 1 apoteka u prizemlju. Mislim da sve bolje snabdevene apoteke ili imaju ovaj proizvod ili mogu da ga po tvom zahtevu naruce. :)

      Избриши
  2. That lipstick looks great!

    Sarah
    sarahjustinestyle.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Zaista nisam probala nijedan od ovih proizvoda, ali bih voljela isprobati sampon.

    TRENDGALORE
    BLOGLOVIN

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tople preporuke za ovaj sampon samo pazi ako imas jako gustu kosu i volis da sampon dosta peni :/

      Избриши
  4. Uh ne znam da li bi mogla da izaberem samo tri proizvoda bez kojih ne bi mogla da preguram mesec. :) U svakom slucaju odlicne preporuke. Bas cu da probam da nadjem ovo cudo za skidanje sminke i da probam.

    Fabulous 30s

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Dobra je Bioderma opravdava svoju cenu, iskreno bolja je od svih micelarnih koje su naknadno izasle kada je Bioderma vec postala hit proizvod. Hvala na komentaru :)

      Избриши
  5. Thanks for the comment!

    Just followed ya on GFC and Bloglovin...do follow back
    xoxo

    ОдговориИзбриши
  6. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши