6. 2. 2015.

Eveline kozmetika i jos neke sitnice :)



Eveline kozmetika



     A sada o jednom Poljskom brendu koji je prisutan nekih ja mislim desetak godina na našem tržištu i naklonjen je nama ženema jer se trude da za što manje para dobijemo što kvalitetnije proizvode. Preparati i proizvodi su im obogaćeni biljnim ekstratima što je odlična vest za našu kožu ali ima i prisustva nekih drugih manje omiljenih supstanci našoj koži kao što su: paraben, formaldehid i drugih konzervansa koje Vam preporučujemo da izbegavate. No ipak sam se odlučila za neke njihove proizvode te evo i utisaka....


Eveline korektor stick ART SCENI


Evo kako izgleda na dnevnoj svetlosti. 


     Dolazi u tri nijanse 1 cream, 2 almond i 3 porcelain od kojih sam se odlučila za 3 porcelain. Meni je sasvim zadovoljavajući, dovoljno je mekan i kremast te ga nanesem ispod očiju i na T zonu i blenderom ili običnim sunđerom utapkam. Nije težak ali za jaču prekrivenost ga nanesem u dva sloja te ako imate problematične podočnjake bolje je da kupite neki jači korektor.


     Ima neku srednju prekrivenost, meni uspeva da pokrije plavetnilo oko podočnjaka i probudi izgled kože. Piše da traje 24h ali meni neee, te ga nosim u tašnicu zajedno sa sunđerom pa vršim manje korekcije u toku dana. Sve u svemu zadovoljna sam i dajem mu neku slabu četvorku ali s obzirom da je cena ovog proizvoda 265 dinara ako se odlučite da kupite jeftiniji korektor ovaj je moj broj jedan u rangu korektora do 1000 dinara.


Eveline ANTI-SHINE COMPLEX


U broju 32 NATURAL 


     Ovaj puder u kamenu dolazi u šest nijanse i zaista ima lep izbor boja, te možete lepo da ujednačite ten. Pošto imam mešovitu kožu dešava mi se da ako stavim samo kremu, puder i korektor (ja to rekoh SAMO) J prosijam za 3 do 4 sata. Pošto mi se kameni puder nekako ujutru a i uopšte na dnevnoj svetlosti baš vidi izgleda teško kao da sam okrečena ili da sam stavila puno šminke dosta sam eksperimentisala i tražila rešenje. Ovo je za sada jedno od boljih rešenja kao finiš da ujednačim ten četkom za puder nanesem manju količinu ovog pudera u kamenu. Zadovoljna sam jer drži šminku na mestu i produžava postojanost šminke. Ujednačava ten te ga ponekad stavljam samo u kombinaciji sa BB kremom i jako sam zadovoljna. Cena ovog proizvoda je 365 dinara.




Flasteri za nausnice


     Dosadila mi je ona procedura topljenje tj. zagrevanje voska na ringli zatim na štapiću, pa pogodi sva mesta pa ako padne na usnu oštetim je, izgorim ma užas. Te sam se odlučila za ove Lycia providne trakice za uklanjanje nausnica. Dobre su mada je meni generalno ovo jako bolno te se vodim mišljenju da ih izbeljujem ne znam da li ima poentu nakon ovoliko godina uklanjanja početi sa tim. Nakon upotrebe stavljam bebi puder u prahu da smirim kožu a zatim i kremicu.


IIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiii 


FAIRY DUST ŠLJOKICE :)



     Možda je Vama smešno ali ja OBOŽAVAM ŠLJOKICE!!! Jedva ali jedva i to samo iz razloga ozbiljnosti i kiča xexexeex sam prestala odavno da ih stavljam na lice. Ove koristim u manjim količinama samo za nokte kada hoću da se malo sijaju i budu baš posebni. A ostatak čuvam i igram se njima ehhhhh!!!


Kakvo je Vaše mišljenje o Eveline kozmetici ZA ili PROTIV?

A ŠLJOKICEEE priznajte da ih volie iako nisu IN :(

10 коментара:

  1. Imam Eveline korektor i moram reci da nisam zadovoljna. Tacnije po mom misljenju dobro prekriva, ali je za moju kozu toliko mastan da ne mogu da opisem.

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam probala mnogo njihovih proizvoda, ali ono što jesam je bilo okej. Nšta preterano, ali zadovoljavajuće. :)

    http://anjalittleworldd.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  3. This brand sounds great ! I'd like to try the concealer pen ;) http://valeriesdays.blogspot.fr/

    ОдговориИзбриши
  4. Nisam imala priliku da probam Eveline kozmetiku, ali cu potraziti njihov puder u kamenu jer imam izrazito masnu T zonu... :P

    Giveaway je trenutno na mom blogu ----------> http://bartalove.blogspot.com/2015/02/1-giveaway-pokloncici-tiny-dots.html

    ОдговориИзбриши
  5. We dont have outfit at this post, but tnx for commenting.

    ОдговориИзбриши