31. 1. 2015.

Koristim trenutno 2/2


Puzzle gel za umivanje-ANTIBAKTERIJSKI



     E pa ja sam jako zadovoljna ovim proizvodom. Pošto se dosta šminkam ovih dana, počele su pore da mi upijaju šminku sve više i više i naravno to rezultira sve češćom pojavom mitisera i bubuljica. Ovo sam koristila u tinejdžerskim danima te rekoh ajde da probam ako je tada pomoglo.... Skinem šminku Vichy losionom pa onda perem lice ovim gelom. Što se tiče strukture jako je gust i lepljiv te prvo dobro nakvasim ruke rastrljam smesu u rukama i na licu i ostavim penu da deluje 2 minuta. Proizvod je prijatnog mirisa i nema nikakvog peckanja, žarenja i slično. Nekada ponovim još jednom pranje pa nakon sušenja stavim deblji sloj Pantenol kreme da nahranim kožu. Meni je ovaj losion smirio lice, nisu mi se pojavile bubuljice od kada ga koristim a što se tiče mitisera tu su ali ih sama očistim ako procenim da su zreli i da ako ih ne očistim ja ili kozmetičarka-sledeći stadijum je bubuljica. Prija mi tekstura gela i to što ne isušuje lice. Mada oni kažu da nema alkohola u ovom proizvodu što je veliki plus za proizvod a i za samu kožu. Ima antibakterijsko i fungicidno dejstvo što je potrebno za svakodnevnu negu kože i odmašćuje kožu, super je proizvod cena, efekat, miris, konzistencija baš sam zadovoljna i kupiću ga ponovo. Ima ga u apotekam po ceni od 220 dinara pa probajte. Ja se razmišljam da probam i njihov antibakterijsku korektor i losion pa javljam utiske


IMPALA puder u broju 3



     Ovaj puder sam koristila u srednjoj i rekoh ajde da probam vidim da se sada nešto pominje na nekim blogovima. Cena je i više nego povoljna oko 300 dinara a što se tiče pudera mogu da kažem sledeće: malo je težak i gust te ga ja nanosim beauti blenderom i stavim za dan manju količinu samog proizvoda na lice. Gust je pa mu treba vremena dok se lepo nanese i upije-te tu jedno upozorenje pažljivo sa nanošenjem ovog pudera i  bolje ga nanesite u manjoj količini pogotivu za dan jer baš daje punu prekrivenost i ako samo malo preterate delovaće kao maska na licu. Elem zato ja koristim beauti blender jer ga nekako lepo razmaže i rasporedi po licu u ravnomernoj količini. Pa se posle minut dva upije i fino izgleda na licu. Još kad stavim korektor i blago osenčam lice mmmm milina pun pogodak J Ovaj puder je namenjen svim tipovima kože, a napravljen je na bazi vode i ulja



      Meni su se žalile drugarice da na masnoj koži brzo prosija te ga ne preporučujem za masnu kožu ili pokušajte ali ga obavezno fiksirajte puderom u kamenu. Već sam napomenula ali da ponovim da ne samo što ujednači ten, nego i pokrije sve manje nepravilnosti i crvenila. E a sada ono što sam čula je da je ovaj puder sadrži teški metal, formaldehid i alcohol, i da nakon dugotrajne upotrebe izaziva mrlje na licu i alergije, kažu još i da je zabranjen u nekim zemljama. Pa ne znam meni ne deluje loše na kožu lica ali ja menjam pudere stalno. Nikada mi se nijedna drugarica nije žalila na ove nus pojave to pročitah na nekom blogu, jedino što se dešavalo je da se koža zasiti ovog proizvoda da nakon treće bočice mi kaže drugarica: “ Znaš to više nije to kao da mažem neki drugi puder”  pa pauzira i kupi neku drugu marku pudera.


     Negativna strana je da hoće da prosija i sklizne sa lica ali devojke tu je fiksator ili  puder u kamenu. Oprezno sa bojama moj je u br 3 i jako sam zadovoljna bojom dolazi u nijansama od br 01 do 05. Vidim da su cure jako zadovoljne i da ga uporedjuju  sa Mac-om što se tiče moći prekrivanja tako da, probajte....



Deep Liner Alisa


     Dok pokušavam da Vam sve lepo slikam on se vrzma oko mene hoće da se mazi, dira proizvode i na kraju je seo na ajlajner .... Imate li Vi smetnje prilikom slikanja? 



     Postoje tri vrste ajlajnera-sa tankom cetkicom tj. onom koja se mrda nije fiksirana, deep liner sa četkicom koja je tvrda i fiksna (prikazana na slici) i flomasteri tj. ajlajneri u olovci. Svi se naravno odmah odluce za flomastere jer su najlakši za nanošenje ALI ja bih Vam preporučila deep liner jer je isti vrh kao kod flomastera a količina je veća msm duže traju realno. Flomasteri mi se brže osuše i skuplji su. Ovaj na slici je ajlajner iz drogerije kozmetika ALIS je u pitanju cena je oko 300 dinara i ja sam zadovoljna postojan je, intezivno crne boje i ne skida se sa kapka.



Konac za zube


     Što se tiče oralne higijene-pranje zuba, ispiranje higijenskom vodicom i naravno konac za zube. Koristim ovaj DM-ov dobar je i dugo traje povoljne cene nesto oko 500dinara. Ima i svileni kojeg bi preprucila onima koji tek počinju sa korišćenjem konca za zube. Šta da Vam pričam a da Vam već nije Vaš stomatolog rekao-bez konca nema pravog oralnog zdravlja. Kombinacija upotrebe konca i čišćenje zuba kod zubara na godinu dana ili šest meseci je zakon zdravih desni. A desni Vam čuvaju i drže Vaše zubiće.... Tako da ako ne koristite konac počnite već danas!!!


Ulje cajevca i Kantarionovo ulje


     E pa za kraj mali uvod u jednu od sledećih kozmetičkih tema na blogu-ULJA. Po meni ona su najveći saveznici Vašeg zdravlja i lepote. Konkretno ova dva koristim u manjim količinama pred spavanje. Čajevac na mestima gde imam upalne procese, akne ili bubuljice a Kantarionovo za celo lice u tanjem sloju stavljam za regeneraciju kože.





23 коментара:

  1. Mačak je presladak:) ako nam slike moraju biti ometene, najbolje da budu od strane preslatkih životinjica:)

    Kantarionovo ulje koristim dosta često...konac za zube uvijek jer su mi spojeni...mislim da nikad nisam probala ovaj puzzle gel za umivanje lica. Trenutno ne koristim nikakav puder, malo imam problema s kožom i baš mi se ne da.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :) Dobro je Kantarionovo i za kosu i za kozu, i ja imam spojene zube pa muku mucim da ih odrzavam te je konac nasa svakodnevnica :)

      Избриши
  2. Divno napisan post, i maca je prelepa,imam i ja jednu tako se uvek ubace svugde hehe,pozdrav!


    http://doityourselflady23.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  3. It all looks amazing :)

    www.beyondthevelvet.blogspot.co.uk

    ОдговориИзбриши
  4. impalu obozavam,medjutim vec duze vreme ne mogu nigde da je pronadjem da kupim :(
    sve pohvale za odabir :)

    ОдговориИзбриши
  5. Sladak postic. :)
    Ja sam neki dan uzela Puzzle gel, imas recenziju stika kod mene. :)
    Uzela sam i losion, ali on sadrzi alkohol i oseca se blago peckanje.. :(
    http://beautybycurlygirl.blogspot.com/2014/12/puzzle-korektor_10.html

    Pozz :) :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hm pa ne znam sad da li da uzmem losion? Kako se pokazao? A za korejtor sve pohvale odlican je kao i rcenzija ;)

      Избриши
  6. Dobar post,macak je presladak. <3

    http://ksenijalukic79.blogspot.com/ uclani se

    ОдговориИзбриши
  7. Love the picture with your cat ;) The liner looks great ! http://valeriesdays.blogspot.fr/

    ОдговориИзбриши
  8. Super post, i ja imam probleme sa porama, probacu i ovaj gel...
    http://sofiiandalltheprettykittens.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  9. Looks so good! Amazing post!
    Have a lovely day!
    <3
    http://theshimmeroflife.blogspot.de/

    ОдговориИзбриши
  10. Cine se kao super proizvodi! Bas mi je slatka ova slicica s macom ;-)
    Pusa iz Italije,
    Sonia Verardo
    http://www.trenchcollection.com/

    ОдговориИзбриши