22. 9. 2014.

Testiramo Vichy Aqualia Thermal za Vas!

     Koži lica potrebna je nega zato što je ona stalno podvrgnuta isušujućem dejstvu sunca, vetra, centralnog grejanja itd. Taj nedostatak vlage potrebno je dopuniti pomoću krema i losiona za ovlaživanje koji odgovaraju tipu kože.
     Većina žena smatra da zna kakvu kožu ima. Ipak, one mogu biti u zabludi, jer stalno korišćenje krema za čišćenje, toniziranje i ovlaživanje pokazuje različit uticaj na kožu. Struktura kože je u osnovi jednaka kod svih ljudi. Razlika je samo u tome, koliko intenzivno lojne žlezde luče masnoću i na kojim delovima lica su one najaktivnije. Tip kože se menja sa uzrastom, ali pri pravilnoj nezi ona se dugo može sačuvati u dobrom stanju. Zato je, pri izbrou proizvoda za negu lica, NAJVAŽNIJE tačno odrediti tip kože! Ja imam mešoviti tip kože i testirala sam Vichy aqualia thermale kremu, serum i mleko za skidanje šminke.

Mleko za skidanje šminke:



     Tekstura i miris ovog proizvoda su fenomenalne ali to je karakteristika ove marke. Ono što mi se najviše dopada pored učinkovitosti jeste finiš koji ostavlj nakon skidanja šminke pored čistog lica zaista imate osećaj da ste nahranili lice i namazali neku mirišljavu hidratanu kremu. Ipak najveći hvalospev posvećujem samoj učinkovitosti ove kreme za skidanje šminke. Njome skidam puder, čistim celo lice a zatim i šminku sa očiju (ajlajner, senku, maskaru, olovku za oči i jos hiljade i hiljade slojeva baze za senku…).  Verujte - u nekoliko poteza sve skidam! Ipak najbitnije je što ne iritira oči, ne peckaju me, nisu krvave i ne suze. Ja sam generalno imala problem sa tim sredstvima jer iako to ne želim, manja količina mi ipak upadne u oči prilikom skidanja i onda nastaje pravi fijasko. Sa ovim mlekom o tome jednostavno ne brinete. Lepog je pakovanja izdašne gramaže i dugo traje, tako da je ovo moj lični broj jedan proizvod za skidanje šminke.





Serum za lice:


     Serum je podloga za kremu. Zahvaljujući manjim molekulima lako prolazi kroz dublje slojeve kože i na taj način obezbeđuje nutriente neophodne za bioregnerativni proces, širi pore i omogućava kremi da efikasno deluje. Tekstura samog proizvoda je jako lagana pa je dovoljno svega jedna pumpica ili jedna količina zrna graška da na prethodno dobro očišćeno lice utapkate ovaj proizvod i sačekate da ga koža upije. Takođe ovaj serum ne masti kožu a fino je hidrira.  Nema onaj lepljivi finiš, baš naprotiv, osećaj je izuzetno baršunast!

     Meni je ovaj proizvod o svom dejstvu sve pokazao na letovanju. Onako iz nužde, kada mi je lice izgorelo, trpala sam  slojeve i slojeve ovog seruma i koža koje je namučena pila je ovaj proizvod i oporavila se za neverovatna dva dana tako da ako ublažava površne opekotine i crvenilo mozete samo zamisliti šta radi vašoj koži na duge staze  ako je redovno koristite.





Krema za lice:



     Nakon što lice upije serum ili u slučaju nedostatk podloge za puder,ja stavim sloj ove kreme J. Lepo hidrira, kožo je potrebno vreme da dobro upije ovaj proizvod. Ali vredi sačekati. Koža vam je ujutru neverovatno meka, prosto vam dođe da prstićim milujete svoje mekano i mirišljavo lice - ali NO NO! Znate i sami jedno od najvažnijih pravila za lepo lice je da ga što manje dodirujete u toku dana.





O samoj liniji:


     Ova linija je za osteljivu I normalnu kožu bilo koje starosti. Što se tiče dejstva ona intezivno hidrira i 100% je primerena osetljivoj koži. Aqualia Thermal, 24-sata je nega koja jača kožu, prenosi visoku koncentraciju dragocenih minerala, prisutnih u termalnoj vodi Vichy, u dubinu kože. Osetljiva koža obogaćena mineralima je ojačana, a osećaj prijatniji.

     Što se tiče sastava, termalna voda Vichy, bogata je  mineralima, jača i smiruje kožu. Minerali prave »molekule zdravlja« i stoga su neophodni za kožu. Regulišu hidrataciju, stimulišu aktivnost enzima i utiču na vitalnost ćelija. Posebno su važni za osetljivu kožu, čije zalihe minerala i vlage mogu biti oslabljene.

REZULTAT:
-  Trenutna hidratacija
-  24-satna neprekidna hidratacija
-  Smanjenje osetljivosti kože


     I za kraj preopruku dajem za sve proizvode iz ove linije. Ja ću nastaviti sa kremom I mlekom za skidanje šminke. Napominjem još jednom da ja imam mešovit tip kože. Takođe bih zamolila da ne probate uzorke ovih proizvoda jer mislim da isti nisu identični proizvodima. Mnogi se žale na njih. Svaka drugarica koja je bar jednom probala jedan od obih proizvoda, već nakon prvog nanošenja je bila zadovoljnija nego prilikom korišćenja testera. Razlika je znatna! S’obzirom da su pakovanja izdašna, u dogovoru sa nekom od drugarica kupite zajedno neki od njih. Rizikujte, nećete se pokajati! Volala bih da čujem I vaše utiske o ovim proizvodima. 


Da li ste ih probali?Da li ste upošte probali neke Vichy proizvode? Kakvi su vaši utisci?


10 коментара:

  1. Vichy je jedna od boljih ,iskreno ,,,ali mene konkretno interesuje nesto za problematicnu kozu lica....ako ima nesto sto je "sigurno" tj provereno,preporucite :)) Hvala unaped :)) i da super ste .poooz

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Noreva je zakon za masnu kozu sklonu aknama. Trenutno koristim kremu global 6 za lice i exfoliac losion za fleke na ledjima,i jako sam zadovoljna. Da napomenem,sve to u savet dermatologa.

      Избриши
    2. Za jako problematičnu kožu obavezno idite dermatologu ALI vodite računa jer i oni vole da preporučuju marke koje njih finansiraju i od kojih imaju procenat. Ne kažem da su to loše kreme ali možda ne odgovaraju Vasoj koži. Takođe možete testitati kremu na manjoj površini lica, tipa brada mažite taj deo pratite i vidite koja Vam krema odgovara. Za problematičnu kožu je dobra Vichy Normaderm a ove kreme koje Vi koristite su za teži oblik akni.

      Избриши
  2. nice rewiev love vichy cosmetic!
    http://zielonoma.blogspot.it/2014/09/tidebuy-popular-prom-shoes.html

    ОдговориИзбриши
  3. Bas sam je dugo koristila i sredstvo za skidanje sminke. Jedina razlika je sto je moja bila za drugi tip koze. Fenomelano, radi sve sto treba. I sad imam neke Vichy proizvode. Sto ja kazem zivne mi lice od njih :)

    ОдговориИзбриши